woensdag 11 februari 2015

De Zeemeeuw III

Alweer een maand verder.
Vorige maand had ik de meerpaal af.

Tussen mijn andere miniatuurwerkjes ben ik rustig verder gegaan.

Ik had gehoopt vanavond de zwarte stiksteekjes af te krijgen, maar er kwam een leuke film tussendoor en mijn ogen werden te moe om het fijne borduurwerk later op de avond nog goed te zien. Dus... nog niet helemaal af, maar wel bijna!

Komende maand ga ik een leuk stofje erbij zoeken en er een wandkleed van maken.
Volgende maand komt-ie dan nog even terug!
_________________________________

dinsdag 10 februari 2015

The Lighthouse atthe Sea Part 6

Het is al weer de 10e van de maand en ik heb niet al te veel te melden qua borduren.  Zoals jullie gelezen  hebben was ik nog niet klaar met het borduren van het laatste kussentje. Ik moest nog een laatste rand blauw van het laatste kussentje rondom borduren maar het borduurzijde was nagenoeg op. Vorige week heb ik eindelijk de vier kleuren Anchor borduurzijde gekocht die gebruikt zijn met deze borduurpakketjes. Misschien leuk om in de toe komst het nog een keer te borduren voor een cadeautje

 


  En van de week heb ik het borduurwerk afgemaakt



Volgende maand probeer ik het project The Lighthouse at the Sea af te sluiten.


Groetjes Helma


Vloerkleedje deel 2

Nou, deze maand ben ik heel erg opgeschoten.
Ik pakte mijn borduurwerkje en ik kon er niet meer mee stoppen; ik was bijna bang dat ik het in een keer zou afmaken (grapje hoor, dan heb ik geen tijd meer voor andere dingen).

Ik wil nu naar boven toe borduren en dan zorgen dat de de bovenkant gelijk is met de onderkant en daarna ga ik van boven naar beneden en vice versa.

Dit was een maand geleden.

Zover ben ik nu.



Tot volgende maand!